Cases Perrigo

Self-care merken over alle kanalen optimaliseren

Strategie, executie en performance management

Perrigo is internationaal marktleider in de farmaceutische industrie met veel verschillende gezondheids- en verzorgingsmerken.

 

Om de performance van verschillende merken over alle digital marketing- en sales kanalen te versnellen, maakten we een duidelijke digitale strategie, en voerden deze uit.

 

We werken in hybride teams die bestaan uit account managers, category managers, brand managers, digital (content) marketeers en onze eigen digitale specialisten met merken als Ymea, Biodermal en Davitamon. Samen richten we ons op de volgende activiteiten:

 

Brand awareness en traffic verhogen door middel van SEO en paid marketing campagnes via Google, Facebook, Instagram en retail platforms zoals bol.com. Het implementeren van marketing automation met ons Salesforce Center of Excellence. Advies om digitale groei te stimuleren via online sales kanalen en marketplaces zoals ah.nl, kruidvat.nl en bol.com.

 

Om Perrigo’s ambitieuze doelen te bereiken, maakten we een intelligente business oplossing die verschillende online en offline databronnen koppelt om zo bruikbare inzichten te verkrijgen. Zo kunnen we samen met Perrigo’s merken blijven sturen op resultaat.

Perrigo 01

Meer weten?

Hans van Schijndel
Industry lead FMCG

stuur een e-mail